det blåser små smulor i vinden

Ännu har en dag seglat förbi och man märker väldigt starkt att vi svenskar närmar oss vintern och dom söta pepparkakorna och det ständiga behovet av att smörja läpparn med lypsyl för att inte plågas av torra spruckna läppar som ovälkommet tränger sig på varjer vinter.

genom att lyssna på en mp3 som inte har någon livslust alls. Och glömma sladd efter sladd, SÅ började min dag i dag när man försöker skynda sig till bussen i det under-nolla-vädret, och röka en efterlängtad Corner.
Men hann med bussen det gjorde jag:) så då var det samma visa igen som förföljer mig 5 dar i veckan

Min 5 dagars långa rutin_
Vakna-kaffe-röka-bussen-stan-700;an-skolan-stan-hem-kela med iron man

så när man väll kommer till skolan så tar man sig ännu ett gott och livshotande bloss med Jeesper som verkade glad som vanligt.
Jag, Ebbe, Tobbe och vår allas lilla stöllman hade en barnslig men underhållande lek i omklädnings rummet (och NEJ det är inte det ni tänker på ><, ) att kasta 3 yoghurtar genom det illalukatande rummet, som efter fem minuter fick sig en omlacker med färger som. Gul, röd, och orange

Nej men sen så har ni ju läst om min lasange jag gjorde idag, som oroväckande fick ett stark godkänt [happy face:ON]  sen har dagen bara flygit förbi med besök på hemköp där man nästan blir nekad att köpa power-king (jävla lag om att visa legg för energi dryck,  USCH OCH FY) Och hysterik på en mörklagd buss påväg hem med den ''yngre'' och hans vänner

Så nu sitter jag här i min ensamhet och försöker få strumporna att sitta rätt

jaa ni kan ju hej-då frasen
BA-bye

Kommentarer
Postat av: Anna Asker

ååh du skriver så bra. Sluta aldrig skriva!<3

2009-10-21 @ 14:01:52
URL: http://annaasker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0