Lokomotiv skriving

Ett bra meddelande vore nog på sin plats kanske? 
En liten tankeställare? vad vet jag ?

Men en sak vet jag. Jag är ägare till denna blogg och jag skriver vad jag vill
Spelare ingen roll vad jag än skriver så kommer folk läsa detta och fundera i timmar över hur jag yttrar mig
Så något jag tänkt på är detta med Attentionhores? på vilket sätt vinner dom något i längden? dom blottar hela sin själ för vad? för att synas? eller för att verka intressanta? Allvarligt lägg ner! Ni gnäller över hur era liv suger, hur era föräldrar bara bryr sig om sig sjävla, över att ingen vet vem du är, ingen bryr sig om dig, DU ÄR VÄRDELÖS!!!
Du kan skrika hur mycket du vill, du kan bränna ner kontinent efter kontinent och leka martyr, men du kommer aldrig, ALDRIG få nån posetiv respons.
Visst nån kan tycka synd om dig. Men på vilket sätt mår du bättre över att nån annan blir negativ?
Gör något av ditt liv, sitt för fan i helvete bara inte där och gnäll.
Bryr sig inte någon om dig?! bryr du dig om dig? PRECIS 

Så för alla er BDB anhängare som lägger upp bild utan syfte med en text utan mening och fylld med självömkan och tron över att få en massa opersonliga svar från en halv full 24åring i degerfors, eller ett töntigt och tomt <3 (hjärta) från någon wannabe-gangster-whitetrash-fake homeboy på 14 år i mellersta dalsland? 
Falska texter från folk du enbart yttrar fyra ord, under en period på 14 dagar!

Ryck upp er! Är så trött på er, era anarkister av självförtroende, bara sopa upp efter er

/?David

Genom snö och slask

Genom snö, slask och någon regnskur är jag tillbaka, tillbaka för att överösa er med mitt otroligt seriösa liv, med allt från ank jakt till spotify reklam och dylikt,
Så varför fega jag ur från denna livstil många kallar bloggande? Jo datorer och psykiskt välmående bara krascha, skolan fick mig inte på bättre humör,Med alla praktik platser, och omprov.
Men jag lyckades slå mig ur det ändlösa träsket och fick mitt liv i medvind igen.
Så nu sitter jag här i det centrala Hallsberg i ett tåg påväg till världsmetropolen STHLM för vissa upp mig en sista ggn innan jag kommer in i TV-rutan
Men jag har väll inte så mkt att säga om mitt förflutna, för det har hänt en massa fram till denna dag, den 26 maj 2010.
Så ni får nöja er med detta så skriver jag väll något mer efter jag varit till bistron och köpt mig någon vår-varm mat av något slag

Au revoir /? David

RSS 2.0